Welkom bij Robby G's log

Ik ben Rob Gerlings, alias Robby G. Dit jaar zal compleet in teken staan van Boardercross.

Lees meer...

31 Januari 07 - 21:58Universiade torino

Sbx en Reuzenslalom in Bardonecchia

universiade in bardonecchia.

Nadat ik Bell op het station van Briancon (zei ging een week maar les deux alp) had gezet was het voor mij tijd om daar te gaan naar bardoneccia.

Via het hoofd of delegatie had ik gehoord hoe en wat en ik zou gaan slapen in het olympisch dorp hoe vet.

Na een vette col over te gegaan met me auto waar het lekker had gesneeuwd dus werdt het lekker slippen ha ha.In Bardonecchia aan gekomen was tijd om alles te gaan regelen. Het evenement is net zo opgezet zoals de echte olympische spelen en heeft voor sommige landen ook dezelfde waarden. Daarom hing ook het hele dorp vol met vlaggen en vaandels en liep iedereen in nationaal tenue (ik niet enige snowboarder ha ha) overal politie en overal organisatie.

Naja tijd om alles te regelen niet normaal italianen zijn belabberd in engels, na ja na alles te laten zien van bewijzen die ik heb paspoort studenten kaart inschrijving enz kreeg ik ok om mijn kaart te laten maken maar dat was pas over een paar uur later ha ha dan pas was er de persoon die de handtekening kon zetten er hmmmm.

Gelukkig kwam frank er ook nog en die mocht dezelfde papier winkel ook doen :-) net toen we bijna klaar waren en naar onze kamers liepen werden we tegen gehouden want frank had geen V tje op zijn kaart staan(hield in dat je niet naar het olympisch dorp mocht) dus konden we weer terug naar de inschrijving en daar weer alles regelen pfff.

Alles zoals op de olympische spelen de schilderijen en de platen hinger er nu ook nog steeds echt een olympisch sfeertje!.

De eerste dag lekker gecrossed met frank door het gebied en er lag een vers laagje poeder op de piste dus nog een lekker streepje getrokken.

Daarna getraint voor een uur op het sbx parcour het was eem lekker bx met boven in een snel stuk en daarna veel kombochten waar je niet echt kon inhalen.

2e dag race day de starthekken waren dezelfde als op de olympische spelen wel grappig na de training ging ik ervoor de 1e quali.

Ik had de 24 tijd wel ok maar kon zeker beter 2e quali anderhalve seconden van me tijd af hoe relaxed!! daarna de finale.

Ik starte achteraf gezien op de beste plek en moest met een rus sloveen en een ander land geen idee meer. De start was iets langzaam lag tweede en naar de rollers kwam een glij stuk en de sloveen gleed me keihard voorbij zwaar balen want daarna kon ik hem niet meer inhalen. balen balen balen echt jammer was een mooie punten wedstrijd en dan ga ik er zo af jammer. Daarna de finale gekeken supervette actie en veel zware crashes gezien (echt gasten die bij elkaar op de rug sprongen pootje haken enz niet gezond voor je lichaam). uieindelijk ben ik 20 e geworden terwijl er meer in had gezeten naja volgende keer beter!!!

De dag daarna ook mee gedaan met de R slalom en dat ging erg lekker heb lekker geboard erg relaxed helaas een slide gemaakt en daar te veel tijd mee verloren de tweede run was wel erg snel en waardoor ik nog wel plek 20 heb gehaald hetzelfde als de bx maar ook hier had ik verder gekomen maar ja moet je niet even gaan zitten ;-)

Al met al was het een erg mooi en tof evenement waar ik graag nog een keer terug kom.En misschien dan nog wel liever op de echte olympische spelen;-)

Laatste dag nog genoten van de halfpipe en daar was het niveau echt hoog veel chinese korianen en andere goede landen onze zuiderbuur philpe clerck is daar

9 e geworden supervet. uiteindelijk is een Pool 1e geworden echt vet mega air vette spins toffe wedstrijd.

- al een reactie!

23 Januari 07 - 18:46Puy st Vincent 2 x SBX

Samen met Bell Berhuis en Rocco verstraten naar frankrijk!!

Mijn auto was echt helemaal afgeladen toen we weg reden maar het paste allemaal net hutje mutje naar frankrijk.
 
Het idee was om over zwitserland te rijden omdat ik dan minder tol zou moeten betalen maar achteraf was het misschien nog wel duurder zeker 200 km meer gereden dus na ongeveer 13 uur gereden te hebben waren we er dan ook eindelijk we hadden een appartement gefiks en eerste effe lekker slapen......

De eerste dag effe de boel verkent en gechilled filmpje kijken boardje waxen en afstellen etc

vrijdag 1e boardag

Ik had gebeld en gemailed naar de organisatie en gevraagd of het evt mogelijk was om te trainen maar dat was dus niet mogelijk dus ik was van plan om te gaan kijken en evt door de bx te gaan rijden als hij al klaar was.
Komen we daar aan word er door twee fransen teams gewoon getraind!!! matig word gewoon niks over verteld dus ik met rocco en bell ook trainen.
lekker parcour niet te heftig wel een paar rollers die je met veel snelheid moet dubbele veel mooie crashes gezien.
Voor mij was het de eerste keer dat ik met me nieuwe bindingen en schoenen reed en was er erg over te spreken wel een drukpunt die fucking pijn deed maar die ga ik nog wel wegsnijden.

Lees meer...

- twee reacties

07 Januari 07 - 16:07NK Snowboarden Gindelwald Zwitserland 2006- 2007

Let's Go For It!!

Ja het is er weer tijd voor om mee te gaan doen met het Nk snowboarden lekker wedstrijden rijden en veel feesten prima!!
Me auto volgeladen en richting zwitserland gereden. Onderweg een beetje teveel regen gehad waardoor ik niet echt kon doorijden maar heb ik toch maar zeven en half uur over gedaan best netjes! Samen met me vriendinnetje slapen wij samen met Martijn F en Bianca in een super mooi 6 persoons appartament met twee verdiepingen hoe relaxed.
Na het waxen was het tijd om te gaan pitte morgen Rslalom training.

Lees meer...

- zeven reacties