Rob Gerlings, sponsors: O'Neill, Head, Skull Candy, US Vision eyewear, Wooster

Welkom op mijn website

20 February 09 - 17:57Clubcompetitie Soulboarders/Chacaltaya

1e Plek 1e indoor wedstrijd Sjibie!!!


Jawel Jawel lekker man de eerste wedstrijd indoor dit jaar!!
De vorige keer ging hij helaas niet door was een leiding kapot in Snowworld. Maar nu wel en heb gewonnen Sjibie.
Erwin Heeres die 2e is geworden heeft een heel gaaf verslag geschreven van de wedstrijd wat te lezen is op het forum van de Soulboarders
Check de link Verhaal Clubcompetie Erwin Heeres

rob - reageer!

05 February 09 - 21:05Nk snowboarden 2009 foto's van Frank Eerland

Afgelopen Nk was weer erg succes vol en heb me titel boardercross en weer het nodige eremetaal gehaald geweldig!! Frank Eerland heeft er erg gave foto's van gemaakt.

Check daarom ook even zijn site voor meer mooie verhalen en foto's  http://www.goeiepoeier-media.nl/

Thanks Frank!!

rob - reageer!

01 February 09 - 14:27Nederlands Kampioen 2009 Boardercross!

NK Snowboard dag 5: BoardercrossVandaag een stralende dag en dus een mooie dag om het laatste onderdeel van het NK vandaag te verrijden, de altijd spannende boardercross.

De resultaten liegen er niet om. Rob Gerlings pakte de titel Nederlands Kampioen dit jaar. Hij werd op de voet gevolgd door de kampioen Big Air, David Mol en Kampioen Halfpipe Tobias Aalderink. Een strijd der titanen dus. Aldus utimate snowboarding.com

De boardercross is echt een super afsluiting van het Nk snowboarden na eerst 3e op de Paralleslalom geworden te zijn en 2e op de Parallel Reuzenslalom was dit een top afsluiting.
Tijdens deze week heb ik een twee van me besten vrienden mee genomen en die hebben me keihard voor me gejuigd dus bij deze nog bedankt Rob en Sjoerd voor de support!
Tijdens elke qualificatie was ik ruim sneller als de rest wat toch wel lekker is als je zo de finales in gaat. Groetjes RG Hieronder de foto's met commentaar.

NK snowboarden 2009

rob - 88 reacties