Rob Gerlings, sponsors: O'Neill, Head, Skull Candy, US Vision eyewear, Wooster

Welkom op mijn website

30 May 11 - 09:47Open Nk waterslide!!

Van het weekend aan een gave slidecontest meegedaan en met het onderdeel stay dry uiteindelijk 2e geworden!!!
Hieronder wat gave filmpjes met crashes en mooie tricks!!

rob - four reacties

30 May 11 - 09:45Slalom skate movies!!

Check hieronder de filmpjes van de finales van de Amsterdamse skateboard slalom wedstrijden 2011.
Ik werd uiteindelijk 3e overall bij de Nederlanders en 6, 7 en 8 bij de internationale wedstrijd!!rob - 43 reacties

03 May 11 - 23:34The Dutch Open Slalom Skateboard Championships

Dit jaar organaniseren Flavio Badenes en de Dutch Crew alweer voor de vijfde keer de Amsterdam Slalom Series.
Komt allen word weer gaaf!!
Lees meer...

rob - 18 reacties

02 May 11 - 13:32Nk Snowboarden Laax 2011 Snowfest

Yeah!!!! did it again!! dutch champ!!! Pgs, SBX

Wat een gave week weer zeg!!!! Hieronder een paar filmpjes met een interview, races, impressie, en wat mooie momenten ;-) Het Nk snowboarden of Snowfest is een sneeuw week in Laax Zwitserland. Deze week staat in teken van snowboard wedstrijden waar ik mee doe aan de race onderdelen, Slalom en Reuzeslalom maar ook natuurlijk mijn titel op de Boardercross verdedig.
Helaas ging de Boardercross niet door ivm de sneeuw condities dus houd ik mijn titel weer een jaartje haha ;-) gelukkig ging de Slalom en de Reuzeslalom wel door dit jaar.
En bij de slalom 3e en de reuze slalom 1e!!!! sjibie dus weer Nederlands Kampioen lekker!!

rob - six reacties

02 May 11 - 13:16Nk baan Battle of the slopes!!!

Tweede plaats Nk Baan!!!


Dit stuk is geschreven door Boy Kalkhoven check zijn site boy kalkhoven

Zondag 20 Maart werd de finale gereden om het NK op de buitenbanen van Nederland. Dit is een kampioenschap over 3 wedstrijden, en het werd een spannende finale.
Rob Gerlings en ik begonnen de laatste wedstrijd met een gedeelde eerste plaats (met gelijk aantal punten) en we werden op de voet gevolg door Davy Dekker en Tomas Valk. De kans was dan ook groot dat de winnaar van deze wedstrijd het kampioenschap binnen haalde. Vol aan de bak dus.
De wedstrijd was op de skibaan in Huizen en de start van de kwalificatie was om 14.00. Dat betekende dus lekker in de zon wachten tot je aan de beurt was. Hierbij moest je wel goed opletten dat je niet al te veel inkakt.
Ik was lekker in vorm en zetten de snelste kwalificatietijd neer en ik had het gevoel dat als ik dit vol kon houden het allemaal wel goed moest komen en ik van mijn eigen kracht moest blijven uitgaan, om de wedstrijd en het kampioenschap te winnen. Nu is dat makkelijker gezegd dan gedaan en moest ik me er echt op blijven concentreren.
Aangekomen bij de laatste 4 moest ik het opnemen tegen Davy Dekker, om in de finale om plek 1 en 2 te komen. Even weer jezelf wakker schudden en het vizier richten op de overwinning dat betekent niet twijfelen of denken wat als, maar gewoon volgas gaan. Alle twee de runs gingen top en ik stond in de finale. Maar nu mogen jullie raden tegen wie ik moest racen.............................
Juist!!!!!!!!!!! Rob, hij had namelijk ook al zijn runs gewonnen en stond nu dus ook in de finale om plek 1 en 2. En dit betekende dat diegene die nu won niet alleen de wedstrijd won maar ook het kampioenschap. En ja, daar word je wel een klein beetje gespannen van. En dat had als gevolg dat ik bij de start van de eerst run niet al te scherp weg was en ik Rob vanuit mijn ooghoeken als een speer uit het starthek zag knallen. En ik nu iets minder dan een halve seconde achter liep. Dus nu vol er achter aan en de opgelopen schade bij de start beperken voor de tweede run. En ja , deze gedachte heb je allemaal binnen 0,01 van een sec. Dus ik als een speer er achter aan, en ik moet zeggen dat ik die run dan wel met de start veel verloren had, maar ik kon het met boarden weer goed maken en kwam met maar 0,023 sec achter Rob door de finish.
Dit betekende dat ik dus in de tweede run begon met een achterstand van 0,023 sec. Maar ik was al lang blij dat het geen 0,50 sec. was. Dus ik stond vrij positief aan de start en ik kon niet wachten tot ik weg mocht. Nu was ik dus wel scherp en knalde uit het starthek en alles liep deze run TOP!!!!!!!!! en ik won deze run dan ook met 0,34 sec en daarmee ook het gehele Kampioenschap en mag ik mij zelf weer een jaar lang Nederlands Kampioen van de buitenbanen noemen.
En nu op naar het NK Sneeuw in Zwitserland (Laax) van 2 April tot 9 April waar ik een gooi ga doen om de Titel NK PSL en NK PGS.

rob - four reacties

02 May 11 - 12:50Lenk snowboardcross 2011

Europe SBX 2011

Yes wat een gave wedstrijden weer in Lenk Zwitserland.
Het waren twee wedstrijden waar op de eerste dag het parcour mega snel was waardoor ik over alle obstakels heen vloog.
Tijdens me derde trainingsrun ging het fout lees verder
Lees meer...

rob - reageer!